fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Om livsval och att följa sitt hjärta – Föredrag av och med Markus Torgeby

October 9, 2018 @ 7:00 pm - 8:30 pm

250kr

Markus Torgeby är långdistanslöparen som 20 år gammal valde att bo ensam i en kåta i de jämtländska skogarna i fyra år, och samtidigt träna på elitnivå. Han bodde i Tanzania sex månader och tränade tillsammans med världens främsta maratonlöpare. SVT gjorde 2002 dokumentären “Löparen” om Markus år i skogen och perioden i Tanzania. Idag är Markus en familjefar, ultralöpare, föreläsare och författare.

I boken “Löparens hjärta” och i sina föreläsningar berättar han om sina fyra år i skogen, och om att våga gå sin egen väg. Vad som händer när man väljer bort att ständigt vara uppkopplad och vilken kraft det finns att hämta i stillheten och naturen.

– Att avstå saker kan öka njutningen. Att bara leva med basgrejerna, liksom. Kärnan i att flytta ut i naturen som jag gjorde var att jag ville känna nåt. I det här överflödet vi har, tappar vi det. Det svåra är att ha allt.

Välkommen till Yeshe Norbu Mind Training Centre – at Roslagsgatan 62.
Ta T-bana till Tekniska Högskolan och sedan promenera hela vägen ner Birger Jarlsgatan eller Roslagsgatan (mot Roslagstull ).
ELLER – ta T-bana till Odenplan och därifrån buss 50 till Roslagstull (Buss mot Lappkärrsberget / Universitetet).

This Public Talk will be hold in Swedish.
Markus Torgeby´s book “Löparens hjärta” – has now been released in English, ” The Runner: Four years Living and Running in the Wilderness”, and in Italian: “Running Wild: Trovare se stessi correndo nella foresta artica” (Finding yourself by running in the arctic forest). The German version is on it´s way.

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
October 9, 2018
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Cost:
250kr
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Organiser

Yeshe Norbu
Phone:
+46855008575
Email:
hello@yeshenorbu.se

Venue

Yeshe Norbu Mind Training Centre
Roslagsgatan 62
Stockholm, 113 56 Sweden
+ Google Map
Phone:
+46855008575

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *